Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Rugbi

El VPC aconsegueix la primera victòria de la temporada

El VPC aconsegueix la primera victòria de la temporadaXavier Pujol

El VPC per fi es va estrenar aquesta temporada. A la quarta i amb una actuació solvent davant d’un rival que, tot s’ha de dir, va oferir poca rèplica, desgastat físicament. El triomf contra el Toulouse Electrogaz, per 32 a 6, posa una mica de calma a una temporada que havia arrencat amb tres actuacions incompletes i derrotes amargues.

Un assaig de Closa als dos minuts de joc donava un coixí als locals que dos bons cops de càstig executats pel xutador del Toulouse reduïen a la mínima expressió (7-6). Però el domini del VPC no baixava i Simon, amb dos xuts més a pals, restablia la renda per al 13 a 6. En els darrers instants del primer temps els de Garcia i Kirikàixvili van semblar donar el cop de gràcia amb un assaig de Roger Fité pel centre. 20 a 6 al descans.

A la represa tot i un inici tèrbol amb picabaralla inclosa els francesos van davallar físicament i van permetre un punt de bonus que els anirà bé als del Principat. Els assajos per al 32 a 6 van ser d’Alieu i Parre. “A la quarta, no a la tercera, ha anat la vençuda. Estic molt content del partit”, deia el tècnic, Jonathan Garcia.