Futbol

El Barça torna amb Messi recuperat

L’equip blaugrana rep el Deportivo mentre que el Madrid visita el camp del Betis

El Barça torna amb Messi recuperat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torna la lliga després de l’aturada de les seleccions, i arriba el moment de provar-se després dels dies sense competició. El Barça s’enfronta avui (16.15 hores) amb el Deportivo de la Corunya al Camp Nou, estadi on els gallecs van esgarrapar un empat en les seves dues últimes visites.

El tècnic blaugrana, Luis Enrique, va reconèixer que s’espera un partit d’alta tensió, on han de recuperar punts, i per això, va sentenciar l’asturià, “no pensem més enllà del partit de dissabte”, fent referència al compromís de Champions de dimecres contra el Manchester City.

El tècnic culer va descriure el Deportivo com un equip molt defensiu, “el conjunt de Gaizka Garitano encaixa pocs gols i serà complicat tot i ser a casa”.

La bona notícia és que l’equip ha tornat a comptar aquesta setmana amb Leo Messi i Samuel Umtiti, recuperats ja de les respectives lesions. “Parlaré amb Messi abans del partit per decidir, però està a disposició, i com tot jugador que surt d’una lesió necessita ritme i minuts”, va confirmar Lucho. Les absències amb què arriba el Barça a la vuitena jornada de lliga són Cillessen, Jordi Alba i Sergi Roberto.

De la seva banda, el Reial Madrid, segon classificat a la lliga, visita el camp del Betis amb les baixes per lesió de Casemiro, Luka Modric i Sergio Ramos. Precisament Zidane es va mostrar especialment molest amb la baixa de Ramos, ja que “ell és el capità de l’equip, ho dóna tot al camp i el necessitem. Esperem que torni al més aviat possible.”

Els madridistes arriben bé després de l’aturada, tal com va explicar el tècnic francès: “Hem de tornar a fer-ho tot per guanyar, hem de començar forts el partit.” Sobre les crítiques pels tres empats que encadena el Madrid, Zidane accepta que en part és culpa seva i assegura que els cal més intensitat i concreció. El més important, però, és que “l’equip està treballant a bon ritme.”

Setzens de la Copa del Rei

La Copa del Rei torna el 30 de novembre amb els partits d’anada de setzens de final i amb els partits de tornada el 21 de desembre. Ahir es van conèixer els emparellaments, en què destaquen Barça-Hèrcules, Cultural Leonesa-Reial Madrid i Guijuelo-Atlètic.

tracking