Futbol

Toni Kroos aposta per acabar la seva carrera esportiva al Reial Madrid

El jugador alemany va renovar amb el club blanc dos anys més, fins al 2022

Toni Kroos aposta per acabar la seva carrera esportiva al Reial Madrid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Kroos, jugador del Reial Madrid de 26 anys, te la intenció de penjar les botes vestit de blanc. “La meva idea és que el Reial Madrid sigui el meu últim club. M’he compromès sis anys més, quan acabi el contracte tindré 32 anys, i si ambdues parts volem, serà el meu darrer equip” va sentenciar l’alemany en l’acte d’ahir per presentar la seva renovació. Després de 27 mesos com a jugador blanc, aquesta signatura significa la renovació de Kroos per dos anys més, fins al 2022.

El migcampista alemany va assegurar que era un dia especial perquè un contracte d’aquestes característiques només es presenta un cop a la vida, i va deixar clar que havia encertat de ple quan va decidir fitxar pel Reial Madrid perquè al club blanc se sent com a casa.

L’internacional amb Alemanya ha reconegut que “encara em queden molts reptes per assolir”. El primer d’ells, la lliga, va remarcar. “Espero guanyar-la amb el Reial Madrid perquè tenim potencial per fer-ho, i ja hem guanyat dues Champions”, va explicar Kroos ahir en l’acte al Santiago Bernabéu.

Els equips de la primera divisió de la lliga espanyola van lligant en curt els seus efectius. L’FC Barcelona va fer oficial ahir que renovarà Javier Mascherano fins al 30 de juny del 2019. La signatura de la renovació del contracte es farà dilluns de la setmana que ve a les oficines del club. El jugador argentí, quart capità del primer equip de la capital catalana, ha disputat un total de 289 partits oficials com a blaugrana, i ha aixecat un total de 17 títols com a culer. Actualment està vivint la seva setena temporada, després d’incorporar-se a l’FC Barcelona l’estiu del 2010 procedent del Liverpool.

tracking