Bàsquet 3x3

Els nois s'estrenen a la Xina amb un triomf i una derrota

La selecció venç Egipte i cau per la mínima contra Indonèsia

Els nois s'estrenen a la Xina amb un triomf i una derrotaFIBA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció masculina de bàsquet 3x3 es va estrenar ahir en el Mundial de Guangzhou (Xina) amb una victòria i una derrota, davant d’Egipte i Indonèsia respectivament. Els homes que dirigeix Pere Pràxedes van tenir un actuació convincent davant el rival africà, al que van derrotar per 14 a 21. Els del Principat van ser més complets que el rival, que va estar un punt per sota. En el segon enfrontament contra els indonesis el marcador va transcórrer molt més ajustat i la balança va caure al final del costat de l’equip asiàtic per la mínima (19-20).

Jordi Olcina, amb setze punts en els dos partits jugats, va ser l’home que va produir més en l’àmbit ofensiu i de fet s’ha col·locat quart màxim anotador després de la jornada de competició en la qual Andorra es queda en la segona posició del seu grup –es classifiquen els dos primers per a quarts– empatat amb els indonesis i els egipcis. Divendres l’equip s’enfronta a Eslovènia, el favorit per liderar el grup i l’Uruguai.

Avui, segona jornada femenina

La selecció femenina entra avui en acció amb una segona jornada del seu grup en què es trobarà amb l’Argentina i Macau. L’equip, que va perdre els dos primers partits i té lesionada Clàudia Brunet, ho té complicat contra les argentines i pot superar Macau.

tracking