bàsquet

El bon inici del MoraBanc Andorra deixa constància en l'estadística de la lliga

El bon inici del MoraBanc Andorra deixa constància en l'estadística de la lliga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els dos bons partits de lliga que ha disputat el MoraBanc Andorra en aquesta arrencada a la lliga Endesa han tingut traducció immediata en l’estadística de la competició, on tant l’equip com alguns dels seus jugadors figuren entre els més destacats.

La seva bona actuació contra el Joventut ha portat el base francès Andrew Albiciy a encapçalar dos apartats de la jornada, el de les assistències i les recuperacions. Comparteix espai amb Devin White (Tenerife), líder en la valoració i l’anotació, i Shayne Wittington (Obradoiro), el més rebotador d’aquesta tercera data de la lliga. En els acumulats de la competició, Albicy també lidera les assistències –9,5 de mitjana en dos partits– i les recuperacions, tot i que també figura com a jugador que més pèrdues acumula. Altres destacats en el pla individual són Stevic –segon del rànquing en valoració–, Jelinek –segon en anotació– o Nacho Martín –desè en rebots–. També hi ha Antetokounmpo, que tot i no destacar en dos partits va col·locar tres taps que l’han deixat tercer. Quant a efectivitat, Jelinek és quart en triples –5 de 6– i Martín segon en tirs de dos –9 de 10.

Com a equip, els del Principat també es troben en posicions importants en alguns apartats de l’estadística. Són el primer en valoració –133,5 per partit– i assistències –43 en 2 partits–, en recuperacions i en faltes rebudes. També el segon millor atac, darrere del Reial Madrid, i en percentatge de tirs lliures –87,7 per cent–. Quart en percentatge de triples –41,46%– o tercer en rebots ofensius.

L’estrena a domicili, diumenge contra el Baskonia, significarà una nova prova per saber si els de Peñarroya poden seguir brillant a la lliga.

tracking