Futbol

Andorra critica l'actitud de Cristiano

Els jugadors lloen el joc de l’estrella portuguesa però assenyalen que “es queixa massa”

Andorra critica l'actitud de CristianoX. BONET / FAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dia després de la dura desfeta de la selecció andorrana a l’Estadio Municipal d’Aveiro contra Portugal, els jugadors van tornar cap a Andorra per preparar l’enfrontament de demà contra Suïssa a l’Estadi Nacional.

Abans d’agafar el vol de tornada, alguns tricolors van parlar de la seva experiència de compartir el terreny de joc amb el tres vegades Pilota d’Or Cristiano Ronaldo, del qual no estaven contents quant a la seva actitud sobre el camp. “Es queixa moltíssim. Tot el partit plorant, sense necessitat de fer-ho contra un rival com Andorra. En aquest sentit és bastant decebedor”, criticava contundentment el capità, Ildefons Lima. Malgrat aquestes declaracions, el defensor va voler puntualitzar que “com a futbolista és un 10”, però remarcava que “la seva actitud no és la que hauria de tenir un jugador d’aquest nivell”.

Marc Vales també es mostrava crític en aquest sentit. “Es fa una mica pesadet amb el tema que no el pots tocar, demana i parla massa”, explicava Vales, que també lloava la seva qualitat com a futbolista: “això demostra molta ambició. És de voler guanyar sempre. És hipercompetitiu i ahir ho va demostrar.” També Marcio Vieira, que va ser un dels que va intercanviar la samarreta amb ell, coincidia: “és una mica la marca que té ell. En una falta es queixa sovint i portava els àrbitres al seu costat, però això també forma part del futbol”. Qui més duresa va mostrar vers Ronaldo, però, va ser el capità, que explicava que no feia cas del que se li deia: “parlar amb ell era com si parlessis amb l’Obama. No feia cas, una mica d’arrogància, i era innecessària”. Lima també puntualitzava que “la resta de jugadors molt bé, cap problema amb ningú. Han de saber qui és Andorra i no fer els espectacles que fa sempre ell”.

Vales, per altra banda, rememorava ahir la seva etapa al Reial Madrid C, en la qual va arribar a coincidir amb els dos jugadors blancs de la selecció portuguesa. “Vaig parlar amb els dos al final del partit, ja amb la calma. La frase dels dos va ser que es recordaven de mi. Va ser un bon retrobament”, explicava el jugador tricolor. Tot i això, lamentava no haver pogut aconseguir una samarreta de l’estrella, que se les van quedar Lima i Marcio, una per cada part del partit. “Em va dir que per Andorra me la guarda i que ens veuríem allà”. Malgrat no poder aconseguir la samarreta de l’estrella portuguesa, Vales sí que va poder quedar-se amb la de l’altre excompany, Pepe.

El conjunt nacional ja pensa en l’enfrontament de demà davant Suïssa, en el qual esperen poder “agafar bones sensacions” en un camp que “ens ajuda per la circulació de la pilota i el suport de l’afició”, segons apuntava Vales.

DOTZE PRESIDENTS DE CLUB VIATGEN A PORTUGAL CONVIDATS PER LA FEDERACIÓ

La Federació Andorrana de Futbol va convidar un total de dotze presidents de clubs de primera i segona divisió de la lliga al partit contra Portugal de divendres. És una tradició portar dirigents per a l’enfrontament amb el rival amb més entitat del grup, segons assenyalaven des de la federació, cosa que va agradar els presidents. “És una bona experiència i també permet conèixer molts jugadors i valorar el mercat”, assenyalava el president de l’FS la Massana, Sergi Canicoba. També ho destacava Toni Giribet, del Tic Tapa Sant Julià, que reconeixia que “hem gaudit molt de l’experiència d’anar al camp amb els membres de totes les directives. Ha estat una bona convivència.”

Per altra banda, Koldo Álvarez va donar ahir a conèixer els relleus de Jordi Rubio i Marc Rebés a la convocatòria del partit de demà contra Suïssa. Txus Rubio i Gabi Riera seran els substituts dels sancionats.

tracking