bàsquet

Solana creu que l'equip no es pot confiar contra la Penya

El director esportiu assegura que el MoraBanc ha de seguir “igual d’humil i treballador” que davant el Gran Canària

Solana creu que l'equip no es pot confiar contra la Penya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra va celebrar dijous la victòria en la primera jornada de Lliga ACB, cosa que no havia passat les dues temporades anteriors, quan primer l’Unicaja i després el Dominion Bilbao Basket va posar el 0-1 en el balanç dels andorrans. L’alegria pel triomf davant l’Herbalife Gran Canària, però, no es pot assaborir gaire per culpa del saturat calendari ACB que fa que demà hi hagi de nou partit al Poliesportiu. Les sensacions del debut van ser bones, especialment la demostració de caràcter i ambició dels jugadors a la segona part. Ara arriba el Divina Seguros Joventut, que ahir va perdre davant el Fuenlabrada (65-82), i el director esportiu, Francesc Solana, espera el mateix desplegament que contra els canaris. “L’equip va ensenyar contra el Gran Canària les possibilitats que té i les coses que pot fer bé, intensitat, caràcter, esperit. I ara li ve el primer partit per demostrar maduresa. Hauria de sortir amb la mateixa actitud a la pista i ser igual d’humil i treballador que dijous”, assenyalava Solana, que va afegir que “l’equip estava dolgut després de la derrota contra el Manresa i ja s’ha vist una millora amb una setmana d’entrenaments. Ha de seguir creient en el que està fent”.

Les estadístiques reflecteixen que el Divina Seguros Joventut no ha pogut mai contra el MoraBanc de Joan Peñarroya, però Solana es mostra caut. “No m’agrada pensar en això. Serà un partit complicat contra un equip que ens coneixem bé i haurem de jugar bé i treballar.” Sobre el fluix rendiment de Thomas Schreiner dijous, el director esportiu va desvelar que l’austríac havia tingut febre durant la setmana i tot i no perdre’s cap entrenament, no va jugar “en les millors condicions”.

D’altra banda, un excompany d’Schreiner, Víctor Sada, podria acabar finalment en el Barça, amb problemes de lesions amb els bases, i no en el Patras grec, segons informacions periodístiques.

Primer patrocini exterior

El MoraBanc va tancar ahir un acord de patrocini per una temporada amb la companyia Assegurances Catalana Occidente. “Tancar aquest acord amb una empresa espanyola líder del seu sector, la primera amb la qual comptem en aquesta etapa, ens encoratja a seguir treballant i creixent en el nostre projecte”, va assegurar el president Gorka Aixàs.

tracking