ACB Lliga Endesa

I el títol va arribar

El Gran Canària va fregar l’èxit en temporades anteriors i l’ha trobat només arrencar aquesta, amb Luis Casimiro.

I el títol va arribar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Subcampió de la Copa del Rei 2015-2016, semifinalista de l’Eurocup 2015-2016, subcampió de l’Eurocup 2014-2015, semifinalista de la lliga 2012-2013 i semifinalista de la Copa 2012-2013. El Gran Canària havia picat al pal en els darrers exercicis fins que un dia li va arribar el moment de fer gol, l’hora d’aixecar un trofeu dels grans. La recent Supercopa, que va guanyar a Vitòria al Barça en una final de marcador clar, 59 a 79, després de desfer-se de l’amfitrió, el Baskonia, a les semifinals. El primer títol ACB confirma el canari com un dels clubs creixents de la competició espanyola, una condició que ha de refermar aquest any.

Luis Casimiro, que molt temps enrere havia guanyat una lliga amb el TDK Manresa (1998), era el tècnic que arrodonia un viatge ascendent dels insulars en les darreres temporades, donant continuïtat al treball d’estrategs amb currículum com Pedro Martínez i Aíto García Reneses. “Som molt grans i ho hem de gaudir”, deia el president del Gran Canària, l’exàrbitre Miguelo Betancor, només assolir l’èxit.

Per a aquest exercici l’arribada de jugadors com McCalebb o Planinic augmenta el potencial d’un equip que amb el suport institucional també ha aconseguit créixer en massa social i compta amb un pressupost de 8,2 milions d’euros, amb el qual plantar cara als gegants Barcelona i Reial Madrid.

tracking