Curses de muntanya

L'Andorra Ultra Trail dóna 5.000 euros a projectes solidaris

Andorra Turisme i els set comuns signen l’acord de patrocini per tres anys més

L'Andorra Ultra Trail dóna 5.000 euros a projectes solidaris

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cims Màgics, l’empresa organitzadora de l’Andorra Ultra Trail Vallnord (AUTV) va passar balanç ahir de la recaptació de donatius que es recullen gràcies a la prova i que enguany sumen 5.032 euros. D’aquests, 2.116 són fruit de l’aportació voluntària dels participants en el moment de la inscripció (donatiu de 4 euros) i la resta els afegeix Cim Màgics, que va destinar 800 euros a la passada Ronda per la Infància.

La recaptació de l’AUTV anirà enguany destinada a tres organitzacions: Aigua de Coco, que ha rebut 1.161,33 euros per a la campanya d’escolarització que porten a terme a Madagascar, Hi arribarem, amb 1.369,33 euros de donació per acostar les muntanyes a persones amb problemes funcionals, i Médecins sans Frontières, al qual s’hi han destinat 1.701,33 euros. L’any vinent repetiran Aigua de Coco i Hi arribarem com a beneficiàries i Médecins sans Frontières serà substituïda per una organització que tingui relació amb ajuda als refugiats.

Cim Màgics ha repartit des que funciona aquesta iniciativa, fa tres anys, 20.923 euros destinats a solidaritat.

D’altra banda, ahir Andorra Turisme i els set comuns van signar el conveni de col·laboració per al patrocini de l’Andorra Ultra Trail, a través del programa Infoturisme. L’acord amb l’organització de l’AUTV s’allargarà des del 2017 al 2019, amb una aportació econòmica global de 186.000 euros.

tracking