Atletisme

Sanza i Castillejo s'imposen en els 10K Valls d'Andorra

Sanza i Castillejo s'imposen en els 10K Valls d'AndorraFACEBOOK

Marcos Sanza i Yolanda Castillejo es van imposar amb claredat en l’onzena edició dels 10K Valls d’Andorra, prova organitzada pel Club Atletisme Valls d’Andorra (CAVA), disputada ahir a la capital. Els dos competidors del club organitzador es van mostrar força superiors a la resta de rivals i van fer valer un ritme viu des de l’inici de la prova per arribar amb una diferència important respecte als immediats perseguidors.

En la primera volta del recor­regut distanciaven en 50 i 68 segons els rivals, Toni Bernadó i Dulce Casanova, i al final les diferències van ser de 1’36” i 2’38” respectivament. El podi masculí el va completar el jove Nahuel Carabaña mentre que en noies la tercera classificada va ser Maria Garcia. En la cursa solidària de cinc quilòmetres –una volta al traçat– les victòries masculina i femenina van correspondre a Edgar Ordóñez (CAVA) i Dayane Huerta (CAVA). Fins a 124 corredors van finalitzar alguna de les dues proves, mentre que després dels grans va arribar el torn dels més petits, amb una jornada d’atletisme a l’estadi Comunal. Fins a 64 petits atletes van competir en els recorreguts que s’havia preparat per a ells, de 800, 400 i 100 metres.