Futbol

El Sant Julià i la UE Santa Coloma vencen per golejada

El Lusitans bat l’Encamp i és el tercer en discòrdia al capdavant de la classificació mentre el Don Denis guanya el primer partit

El Sant Julià i la UE Santa Coloma vencen per golejadaXavier Pujol

La tercera jornada de la Lliga Grup Sant Eloi va deixar ahir dues golejades i dues victòries per la mínima a la Borda Mateu perquè Restaurant Tic Tapa Sant Julià, UE Santa Coloma i Lusitans les Barques liderin la taula empatats a punts.

Els partits plàcids van ser per a la UE, que va superar per 0 a 5 el Jenlai, i el Sant Julià, amb triomf per 7 a 1 davant l’Assegurances Generals Ordino. L’equip lauredià va marxar al descans amb un 2 a 0 favorable i Baffoe de golejador. En el segon temps Villanueva anotava el tercer de penal i Fabio feia el quart. Aaron Parra marcava el gol de l’Ordino, però en la recta final arribaven dos gols de Marinho i el tercer en el compte de Baffoe. La UE també va marxar al descans amb victòria per 0 a 2 amb gols de Jordi Rubio i Víctor Bernat, i en la part final del segon temps va rematar la feina, amb una segona diana d’ambdós i una d’Àlex Roca. La defensa del Jenlai va concedir espais als d’Emiliano, que van gaudir de nombroses ocasions.

El Lusitans, de la seva banda, va derrotar per la mínima l’FC Encamp en un partit en què el tècnic dels encampadans, Vicenç Marquès, va ser expulsat per queixar-se a l’àrbitre. L’únic gol del matx va arribar a catorze minuts per al final, en un xut des de la frontal d’Aguilar, que va aprofitar una segona jugada després d’una falta llançada pel seu equip. I també per 1 a 0 aconseguia la seva primera victòria el vigent campió, un Don Denis Santa Coloma que va superar el Restaurant The New 1978 UE Engordany amb un gol de Noguerol al quart d’hora del segon temps.

El cap de setmana vinent no hi ha jornada per la disputa dels partits de la selecció.