Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Futbol

El Barça sap què es trobarà a Balaídos

Els de Luis Enrique tornen a Vigo, on la temporada passada van caure per 4 a 1
Darrer entrenament del Barça abans de viatjar a Vigo.

El Barça sap què es trobarà a Balaídos

Darrer entrenament del Barça abans de viatjar a Vigo.

Actualitzada 02/10/2016 a les 07:33
Un sol punt separa el Reial Madrid del Barça al capdavant de la classificació de la lliga abans de la segona aturada de la temporada per les competicions de seleccions. Els blancs defensaran la primera posició (16.15 h) en la visita de l’Eibar al Bernabéu, mentre que els blaugrana, coneixedors del resultat del seu principal rival, visitaran un contrincant que els ha posat les coses molt difícils a les darreres dues temporades, el Celta (20.45 h).
L'equip gallec ha derrotat els de Luis Enrique en dues ocasions, una per temporada i sempre a la primera volta, la temporada passada a Balaídos per un contundent 4 a 1 i l’anterior al Camp Nou (0-1). “És un equip molt perillós, per la idea de joc que té i pel perfil dels seus jugadors”, indicava ahir el tècnic blaugrana. Com és habitual, Luis Enrique no va donar pistes sobre qui ocuparà a Vigo el lloc de Leo Messi. Rafinha, Arda i Paco Alcácer es disputen la plaça. L’asturià va defensar l’exdavanter del València després de les discretes actuacions en els seus primers minuts com a blaugrana. “Ho està fent de meravella. Necessita temps per adaptar-se, però, per mi, el seu rendiment és perfecte”, declarava el tècnic. El de Balaídos pot ser un partit especial per a Andrés Iniesta, que podria arribar als 600 partits amb la samarreta blaugrana. “Hem de gaudir-ne. Pel que ha fet i ha aconseguit i pel que representa en el futbol mundial”.
Jornada clau també per al Reial Madrid que buscarà arribar a l’aturada de la competició esvaint dubtes després de no passar de l’empat en els darrers tres compromisos. Zinedine Zidane no podrà comptar amb Casemiro, però tampoc amb Luka Modric, amb problemes al genoll esquer­ra. El croat podria ser baixa durant quatre setmanes.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477