Lliga catalana ACB

El Barça imposa categoria davant d'un fluix Joventut

Els de Bartzokas no acusen les baixes i dominen des del principi

Quatre baixes de pes tenia el Barça per a la semifinal contra el Joventut: Rice, Navarro, Ribas i Koponen. Mancances al perímetre i a la direcció que no es van notar sobre la pista en bona part perquè el rival va oposar una resistència mínima des del principi. El jove serbi del B Stefan Peno va baixar la bola d’inici perquè Doellman fes la diferència en un primer quart d’intermitències. El 18 a 8 amb què acabava el període parlava de les carències ofensives del badalonins, que tenien molts problemes dins de la zona i patien a causa de la superioritat física blaugrana.

La situació no va variar la resta de partit, perquè mentre que per al Barça apareixien homes com Eriksson –va acabar amb 22 punts– o Vezenkov, Abalde pràcticament era una illa en l’ofensiva del Joventut. Al descans tretze punts separaven un equip i l’altre, i l’escletxa es feia insalvable per als de Diego Ocampo en un tercer quart que va acabar amb un parcial de 24 a 11. La renda blaugrana va arribar a ser superior als trenta punts perquè la tarda fos del tot plàcida per a l’equip de Georgios Bartzokas. Una altra lliga catalana està al seu abast, tot i les baixes.