TALL A la
CS-310

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

El Dortmund no es rendeix i empata al final

El Madrid obté un punt al camp del Borussia, que va igualar els gols de Cristiano i Varane

Tercer empat consecutiu del Reial Madrid, aquesta vegada a la Champions en un partit intens a Dortmund que a estones va controlar bé i que el Borussia, que no va defallir mai, va igualar al minut 88 (2-2). Els dos es queden amb 4 punts coliderant el grup F, amb un d’avantatge respecte a l’Sporting de Portugal, que ahir va guanyar el Legia (2-0).

Després d’uns minuts amb aproximacions a les dues àrees, Cristiano Ronaldo va tancar la polèmica amb Zidane amb un bonic gol del portuguès després d’una deixada de taló de James (17’). Ronaldo va anar a celebrar el gol amb el seu entrenador per oblidar definitivament el desencontre de Las Palmas. El gol no va fer defallir el Borussia, sense Marc Bartra, que va anar per l’empat. I el va trobar en una greu errada del Keylor Navas –l’única en un gran partit–, que tornava a l’onze inicial. Guerreiro va executar una falta i el rebuig de punys del de Costa Rica va anar a topar amb Varane. Quan la pilota ja entrava Aubameyang va posar la punteta per guanyar-se l’autoria del gol. Quedaven dos minuts per al descans i Cristiano encara va tenir temps per tornar a marcar de cap, però l’àrbitre va anul·lar el gol per un clar fora de joc.

A la segona part el Madrid va tenir més control d’entrada i va posar-se per davant a la sortida d’un córner (Varane 67’). Els alemanys van estar a punt d’empatar a la següent acció –gran aturada de Navas–. A poc a poc el Borussia va tenir més la pilota al temps que el Madrid reculava. El porter blanc va evitar que l’empat arribés abans però no va poder fer res en un xutàs de Schürrle, que servia per posar les taules en un partit emocionant, propi de la Champions.

LUIS ENRIQUE: "EL BORUSSIA A CASA ÉS TEMIBLE"

El Barça visita avui el Borussia Park de Mönchengladbach amb l’objectiu de sumar la segona victòria a la Champions i encarar amb més tranquil·litat el doble enfrontament contra el Manchester City. A la prèvia Luis Enrique Martínez va alertar del perill dels alemanys, perdedors en el debut a Manchester. “El Borussia a casa té uns números increïbles i és temible.” Els blaugrana, avui de verd, jugaran de nou sense Messi. Ter Stegen torna a casa.