Motociclisme

Remuntada de Marc Márquez, que s'encamina cap al Mundial

Pas important de Marc Márquez cap al títol Mundial.

Actualitzada 26/09/2016 a les 07:44
Marc Márquez va superar les adversitats i va aconseguir ahir el triomf en el Gran Premi de l’Aragó de MotoGP, disputat al circuit de Motorland, a Alcanyís, per davant de Jorge Lorenzo i Valentino Rossi. Una victòria que el de Cervera no aconseguia des de feia quatre curses i gràcies a la qual lidera la classificació del Mundial amb 248 punts, per davant de l’italià (196) i el balear (182), quan en queden 100 per disputar.
L’agressivitat de la lluita per la primera posició entre els tres pilots que ocupaven la primera fila de la graella, Márquez, Lorenzo i Maverick Viñales, va fer que el cerverí caigués a la cinquena posició a causa d’un problema d’adherència. Rossi va trobar el moment per atacar, superar Lorenzo i col·locar-se al capdavant de la prova en aprofitar una errada de Viñales. Però el de Yahama només va poder mantenir la primera posició durant una volta amb un Márquez desencadenat que un cop superat l’italià va anar obrint forat fins a l’arribada. Per darrere, superat Viñales, Lorenzo es va llançar cap a Rossi, al qual va supera quan només restaven cinc voltes per a l’acabament. Márquez, però, ja era massa lluny del balear.

Binder, campió de Moto3
El primer títol del 2016 es va decidir ahir a Alcanyís. El sud-africà Brad Binder va aconseguir una gesta inèdita en proclamar-se campió del món quan encara queden quatre curses per acabar la temporada després de finalitzar en segona posició. En Moto2, Sam Lowes es va adjudicar el triomf per davant d’Àlex Márquez, que va pujar al podi per primera vegada, i Franco Morbidelli.

(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477