El MoraBanc ofega la Penya a la segona meitat

L’equip de Peñarroya, que al descans perdia d’un, capgira la situació en els dos últims quarts gràcies a la defensa

El MoraBanc ofega la Penya a la segona meitatDAVID GRAU

El MoraBanc encara amb bones sensacions la disputa de la Lliga Catalana d’aquí a dos dies al Poliesportiu d’Andorra. L’equip de Joan Peñarroya, amb tots els efectius ja disponibles, va desfer-se ahir del Divina Seguros Joventut en un nou partit de pretemporada. I ho va fer amb claredat (89-66), tot i que per assolir una renda tan important va haver d’aplicar-se en defensa a partir del descans, al qual va arribar amb mínim desavantatge (35-36).

Els dos primers quarts la igualtat va manar en el marcador. La Penya, amb nou entrenador, Diego Ocampo, però mantenint la filosofia, va tornar a ser aquell equip valent que busca la victòria a través del llançament exterior. I això li va funcionar fins al descans. El MoraBanc, amb més recursos, va arribar a escapar-se de 8 punts (33-25), justament abans que els andorrans es col·lapsessin i el Joventut capgirés l’electrònic.

L’escapada

El tercer quart va fer la diferència. Els jugadors andorrans, intensos i efectius, van superar els rivals i l’avantatge es va eixamplar fins al 61 a 50 amb què va acabar el quart després d’un nou tir des de més enllà del mig camp d’Albicy. Els últims 10 minuts van ser clarament per al MoraBanc, que va arribar a la renda de 20 punts, deixant sentenciat el duel. Per part andorrana el màxim anotador va ser Shermadini, amb 15 punts, un més que Jelinek. Nacho Martín i Walker van aportar 12 punts, mentre que Albicy va destacar amb 6 assistències.

Joan Peñarroya va incidir en la millora al darrere: “Ens havíem marcat l’objectiu de rebaixar l’anotació que havíem rebut els dos últims amistosos i en línies generals crec que l’hem cobert i en atac podem ser un equip amb equilibri i que es passi la pilota, i tret d’alguna pèrdua hem tingut aquest equilibri, sent conscients que fa dos dies que hi són tots.”