L'FC Andorra s'emporta els tres punts del Masnou amb un gran gol de Cristian

L’FC Andorra es manté invicte a primera catalana després d’aconseguir ahir la segona victòria, al camp del CD Masnou (0-1). L’equip de Justo Ruiz va sumar els 3 punts gràcies a un gran gol de Cristian Martínez ja a la segona part. A la primera, els tricolors, que a la mitja hora es van quedar sense Marc Pujol per doble groga –la segona injusta–, van enviar un xut al pal a càrrec de Cisteró. El Masnou, que no havia sumat encara cap punt, va quedar-se amb un menys per l’expulsió de Del Gesso (60’), que igualava les forces, però un quart d’hora després veia la segona groga Emili. Els locals van lluitar fins al final davant un Andorra que es va defensar bé. “Són 3 punts importantíssims i demostren que l’equip és competitiu”, deia Justo.