Ciclisme

Julio Pintado descarta participar al Mundial del mes vinent a Qatar

El corredor tanca la porta a la cita per motius personals

Julio Pintado descarta participar al Mundial del mes vinent a QatarFACEBOOK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra no tindrà finalment cap representant al proper Mundial de Ciclisme de Doha, que se celebrarà entre els dies 9 i 16 d’octubre. Motius familiars han portat l’únic corredor del país amb opcions, Julio Pintado, a renunciar a ser present a la cita de Doha, que hauria posat punt i final a la seva primera temporada com a professional.

“En principi dono per tancada la temporada, tot i que no descarto fer alguna cursa de forma puntual si és a prop d’aquí”, explicava ahir el ciclista. “El calendari a partir d’ara és principalment per Àsia i el Golf, ens queden els tours de Kuwait, Abu Dhabi i els Emirats Àrabs però prefereixo estar a casa ja que durant l’últim mes només hi he pogut estar cinc dies”, afegia. Julio Pintado ha realitzat durant les darreres setmanes diverses proves a Bèlgica o Holanda com les conegudes Kortrijk Koerse o el Grand Prix des Marbiers per preparar l’Europeu de França disputat el passat cap de setmana en el qual al costat d’Òscar Cabanas va participar a la proves contrarellotge i en ruta.

Julio Pintado que aquesta temporada, superada la trentena, va realitzar el passat mes de juliol el salt al ciclisme professional amb el nou l’equip Massi-Kuwait, de categoria continental, un conjunt amb dues estructures, amb seus a Kuwait i la Vall d’Aran. La participació de l’equip a la prova contrarellotge el dia 9 havia obert a l’andorrà la possibilitat de ser present a la prova en ruta set dies després, en espera de rebre el vistiplau de l’Agrupació Ciclista Andorrana. Descartada la presència al Mundial, el corredor ja pensa en una segona temporada que podrà afrontar des de l’inici.

tracking