Atletisme

La candidatura del canvi de Bernat Vilella dirigirà la federació

L’experxista es va imposar a les eleccions a la llista liderada per Paula Priego per 75 vots a 70

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana d’Atletisme (FAA) agafarà un nou rumb després que ahir resultés guanyadora de les eleccions la candidatura encapçalada per Bernat Vilella, que apostava per un canvi a l’entitat. Els comicis van generar la mobilització del cens i hi va haver 148 vots dels 225 possibles, amb 75 a favor de Vilella i 70 (4 vots van ser en blanc) donant suport a la candidatura que liderava Paula Priego, que apostava per una línia de treball continuista.

Vilella, experxista, va estendre la mà a la candidatura derrotada només confirmar-se els resultats. “Vull donar les gràcies als federats que han votat. Ha sigut un resultat molt ajustat. Aquesta no és la junta de la divisió sinó de sumar i així li he dit a la Paula. Hem d’estar tots al mateix vaixell i fer les coses en comú perquè serà molt bo per a l’atletisme”. El ja president va constatar “les ganes que tenia la gent de votar. Hi ha hagut molta mobilització. Ens vam presentar perquè hi havia gent que volia un canvi i així ens ho feia palès”.

La primera decisió de la nova junta serà engegar diverses comissions de treball. En aquest sentit Vilella apuntava que “tothom ha de ser escoltat a l’atletisme. Farem una comissió de clubs i una d’entrenadors per poder treure uns reglaments i uns calendaris a temps. Ara anem de pressa ja. M’hauria agradat començar a l’agost, però entrem amb les piles carregades perquè reglaments i calendaris estiguin al més aviat possible”. L’experxista també va avançar la seva intenció que l’escola d’atletisme passi a dependre dels clubs i no de la federació, com fins ara.

Paula Priego, de la seva banda, va reconèixer esportivament la derrota. “Estic contenta perquè la gent s’ha implicat i ha dit la seva. El resultat és el que és. Penso que la finalitat d’uns i altres era la mateixa però els camins, diferents. Sempre que em demanin alguna cosa allí estaré. Segueixo sent atleta i jutge. Com es trobaran la federació? Bé, com se l’haurien de trobar? Com quan la vam rebre nosaltres”.

Vilella estarà acompanyat a la junta per Efren Roca (vicepresident), Lluís Vendrell (tresorer), Xavi Bossa (secretari) i els vocals Òscar Barragan, Montse Puig i Carles Font.

La candidatura del canvi de Bernat Vilella dirigirà la federació

tracking