Ciclisme

Pintado i Cabanas tasten l'exigència de l'Europeu

Queden a la cua d’una contrarellotge farcida de corredors Pro Tour

Pintado i Cabanas tasten l'exigència de l'EuropeuFACEBOOK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Julio Pintado i Òscar Cabanas, els dos representants andorrans en el Campionat d’Europa de Plumelec (França), no van poder esquivar la lògica ahir en la prova contrarellotge i es van quedar a la cua d’una classificació, que va liderar un resident al Principat, el ciclista espanyol Jonathan Castroviejo.

Ambdós van tastar l’exigència que representa competir contra rivals de categoria Pro Tour en una prova de 45,5 quilòmetres i amb un traçat de revolts i pujades sobre una carretera irregular. Cabanas va quedar a 10’15” del vencedor, mentre que Pintado ho va fer a 10’56”. Ja s’esperaven estar al darrere tot i que les sensacions van ser oposades.

“Personalment no he tingut un bon dia, tenia l’estomac regirat i abans del quilòmetre deu he vomitat una mica, així que he estat tot el dia patint molt”, deia Pintado, que esperava treure una velocitat mitjana semblant a la del Campionat d’Espanya i es va quedar curt. Cabanas indicava que “en general m’he trobat bé ja que estrenava bicicleta de crono i era la meva primera amb el material adequat”, deia Cabanas, que estava més o menys satisfet del temps però espera millorar amb més rodatge amb aquesta bicicleta.

Castroviejo va acabar amb 58’13”, trenta segons millor que el belga Victor Campenaerts i trenta-nou sobre l’italià Moreno Moser. Després del quart lloc a la disciplina en el darrer Mundial i en els recents Jocs va obtenir el premi.

Diumenge, prova en línia.

tracking