Futbol

L'Extremenya i el Carroi són baixa a la segona divisió

Els canvis en el nombre d’equips obliga a modificar el calendari

L'Extremenya i el Carroi són baixa a la segona divisió

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona divisió de futbol comptarà aquesta temporada amb menys equips després que l’UE Extremenya, un dels històrics de la competició nacional, i el Carroi hagin causat baixa. Si la temporada passada catorze equips van començar la competició i la van acabar dotze per la retirada del Pas de la Casa i l’Ordino B, aquest cop n’hi haurà onze si finalment el conjunt ordinenc formalitza la inscripció.

L’Extremenya, que manté el seu equip de futbol sala i per tant no cessa l’activitat com a club, s’ha vist obligat a renunciar per manca de jugadors després d’haver registrat absències de darrera hora. La renúncia del Carroi també va arribar en el darrer moment després que la temporada passada estigués lluitant per l’ascens a primera. El club va comptar amb una presència important de jugadors forans que podien competir en virtut de la residència per entrenaments. Aquesta figura ha patit canvis i ha quedat més acotada en l’àmbit legal, ja que el Govern va considerar que es desvirtuava l’esperit de la llei.

Els canvis en el nombre d’equips que havien de disputar la segona categoria farà que s’hagi de modificar el calendari, i en aquest sentit la federació ha convocat els clubs a una reunió avui amb l’objectiu de refer unes dates i aparellaments que ja havien patit canvis. Mentre la lliga de primera es posarà en marxa aquesta setmana, la segona, encara sense calendari oficial, podria arrencar la següent.

tracking