Futbol

Aposta ferma del Lleida

Max Llovera, titular en els dos partits de l’equip a segona divisió B, renova per un any més amb el club lleidatà

Aposta ferma del Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va anunciar ahir la renovació fins al juny del 2018 del jove jugador andorrà Max Llovera, que ha iniciat la temporada a les files del primer equip lleidatà, a la segona divisió B espanyola. Llovera, que té fitxa del filial, ha disputat el dos partits de lliga sencers amb l’equip que entrena Gustavo Siviero, que curiosament va entrenar Marc Vales a la seva etapa a l’Atlètic Balears. L’internacional, de 19 anys, es va formar a l’FC Andorra, abans de marxar a Lleida i viure posteriorment una etapa a l’RCD Espa­nyol. L’any 2014 va tornar al club de la Terra Ferma, on ha demostrat la seva progressió, que l’ha portat a la titularitat a segona divisió B. Amb la seva arribada –amb la intenció de quedar-s’hi– al primer equip del Lleida, Llovera es converteix en el futbolista andorrà que milita en una categoria més alta, després de Marc Vales, que aquesta temporada ha iniciat una nova etapa a la primera divisió de Finlàndia amb l’SJK Seinäjoki. El defensa nascut a Andorra la Vella va debutar amb la selecció el 3 de setembre del 2015 contra Israel (derrota 0 a 4) i des d’aleshores ja suma sis internacionalitats, gaudint de la confiança de Koldo Álvarez.

Jordi Esteve, director esportiu del Lleida, va destacar en un comunicat del club “la polivalència com a central i com a lateral” i “la velocitat” com a principals qualitats de Max Llovera. Esteve va assenyalar que l’andorrà “ha mostrat un bon rendiment en l’inici del curs a segona B” i va valorar “la projecció i la progressió que té per davant”, fet que ha ajudat que el club confiï en les possibilitats de creixement del jugador, refermades amb la renovació per una temporada més. “El club ha fet una aposta ferma per Max Llovera”, sentenciava el director esportiu de l’entitat blava, que ha disputat només dos dels quatre partits de lliga a causa que no disposa del Camp d’Esports en condicions per jugar-hi.

Llovera va participar dissabte en la consecució del primer punt dels lleidatans a la lliga al camp de l’AE Prat. El matx es va saldar amb empat a un gol, igualada que va arribar per als locals a la part final de l’enfrontament. Llovera va deixar bones impressions i fins i tot va fer una rematada de cap a la sortida d’un córner que va anar a parar al travesser. El proper partit del Lleida serà contra l’Espanyol B i el club ha demanat que es jugui al Municipal de Mollerussa.

tracking