Trial

Andorra repeteix el tretzè lloc al Trial de les Nacions, a Isola 2000

L’equip andorrà, amb Quim Arimany, Xavi Casas i Miquel Font, supera grans nacions com Portugal o Canadà

Andorra repeteix el tretzè lloc al Trial de les Nacions, a Isola 2000FMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip andorrà, integrat per Quim Arimany, Xavi Casas i Miquel Font, i amb Albert i Sergi Palau de motxillers, va finalitzar en tretzena posició de divuit països el Trial de les Nacions, grup B (TDN Trophy), que es va disputar el cap de setmana passat a Isola 2000 (França). Andorra repetia així la classificació de l’any passat i deixava darrere fins a cinc rivals (Portugal, Canadà, Luxemburg, Xile i Eslovènia). L’equip nacional va tancar les dues voltes, amb 18 zones cadascuna, amb un total de 136 punts, quatre menys que Portugal. Per davant seu es va situar Letònia, amb 104, mentre que el vencedor del TDN Trophy va ser Alemanya, amb només 2 punts de penalització. Suècia i Txèquia la van acompanyar al podi.

Els pilots andorrans van asse­nyalar que el nivell de dificultat de les zones havia estat “correcte”, tot i que la competició s’havia fet difícil per la llargada del recor­regut i per la seva tècnica. Aquest any, la Federació Internacional (FIM) va canviar el reglament a darrera hora i només puntuaven dos dels tres participants de cada equip, fet que en principi no beneficiava Andorra.

En la categoria absoluta el Trial de les Nacions va tenir un dominador clar, Espanya, que es va adjudicar el títol per tretzè any consecutiu. L’equip, capitanejat pel resident i vint cops campió del món Toni Bou, i amb Adam Raga i Albert Cabestany de companys, no va cometre cap errada. En segona posició es va situar el Japó, amb 7 punts de penalització, un menys que la Gran Bretanya. L’amfitrió, França, va ocupar la quarta posició, amb 14 punts.

tracking