Ciclisme

Froome retalla diferències amb Quintana i Chaves té molt difícil el podi a la Vuelta

Froome retalla diferències amb Quintana i Chaves té molt difícil el podi a la Vuelta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Chris Froome (Sky) no tira la tovallola a la Vuelta ciclista a Espanya, que avui viurà la penúltima etapa amb final a l’alt d’Aitana, amb 1’21” de diferència entre el líder, el colombià Nairo Quintana (Movistar), i el britànic. S’esperava que Froome dominés la jornada i ho va fer amb una molt bona actuació, retallant 2’16” a Quintana, que va obtenir l’onzena posició de l’etapa, i afegint emoció al desenllaç final a la ronda espanyola.

Un dels damnificats en la lluita contra el cronòmetre va ser el resident colombià de l’Orica Esteban Chaves, que va caure del podi de la general desbancat per l’espanyol Alberto Contador (Tinkoff). Chaves és quart ara i té Contador a 1’11”, una diferència complicada d’eixugar en l’etapa d’avui tenint en compte que l’espanyol ha anat de menys a més en la competició i és un home fiable a la munta­nya. Un altre resident al Principat, l’espanyol del Movistar Jonathan Castroviejo, es va quedar amb la mel als llavis ahir i va veure com Froome l’avançava per 44” en una contrarellotge de 37 quilòmetres, amb uns quants trams de pujada i vent de cara.

En la jornada decisiva abans del passeig de Madrid els corredors hauran de superar quatre ports de segona abans d’Aitana, de 21 quilòmetres i gairebé 1.300 metres de desnivell.

tracking