El MoraBanc Andorra bat el CAI en el tercer assaig

El MoraBanc Andorra bat el CAI en el tercer assaigBCA

El MoraBanc Andorra va resoldre ahir a Ponts el tercer amistós de pretemporada amb una victòria solvent davant del CAI Saragossa (74-64), en un duel en què va refer-se d’un primer quart discret per acabar mostrant coses interessants immers en l’etapa de preparació. La bona circulació de pilota i l’encert des de la línia de tres del txec David Jelinek, que va acabar com a màxim anotador del matx amb 22 punts –va fer sis triples de set intents–, van ser algunes de les claus perquè els del Principat decantessin la balança al seu favor.

El CAI Saragossa, que va tenir l’ex de l’Andorra Stephen Holt com a màxim anotador –dinou punts–, va prendre la davantera en l’inici del matx però a poc a poc els de Peñarroya es van anar refent i van capgirar la truita en un segon període amb més fluïdesa en atac i Jelinek mostrant qualitats. Un triple estratosfèric d’Albicy des de la seva pròpia pista deixava un 39 a 33 al descans, amb el MoraBanc fent-se amb la iniciativa. Els de Peñarroya van ser més sòlids que el rival, amb una bona direcció d’Albicy –va acabar amb vuit assistències de les dinou del seu equip, deu més que el rival– i Nacho Martín comptabilitzant fins a dotze rebots. La victòria es va acabar de lligar en el darrer quart.

Peñarroya valorava que havia vist els seus més sòlids i que excepte en el primer quart “hem estat bé en el rebot defensiu i en boles perdudes”. Analitzava que l’equip du “molta càrrega física, els jugadors estan molt cansats però hem treballat bé”.