PERMETRE
NO, GRÀCIES
Fase de classificació mundial Rússia 2018

Més a prop que mai

Andorra cau derrotada per la mínima contra Letònia en un partit on mereix més, decidit per una errada de Ferran Pol
No va poder ser i Andorra va deixar escapar ahir una immillorable oportunitat per puntuar onze anys després, en caure contra Letònia (0-1) per la mínima en un partit decidit per una errada del porter Ferran Pol en els primers minuts de la segona meitat. El partit hauria pogut canviar de signe just abans del descans, quan Ludo va enviar al travesser una rematada amb el cap. Ni tan sols l’èpica va estar anit del costat andorrà quan l’homenatjat Ildefons Lima, que va rebre la gorra i la medalla que entrega la UEFA als internacionals centanaris, va disposar de dues