Atletisme

El CAVA no aspira a presidir la federació

El club, que veu llum als seus problemes econòmics, no promourà cap llista

El CAVA no aspira a presidir la federacióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La junta directiva del Club d’Atletisme Valls d’Andorra (CAVA), presidida per Àngel Dalmau, va tenir ahir una reunió clau en la qual es va decidir que cap candidatura promoguda pel club aspirarà a presidir la Federació Andor­rana d’Atletisme (FAA) en les eleccions programades per al 19 de setembre. En la trobada, que podria haver significat el final de l’entitat, aclaparada per problemes econòmics, es va explicar que la situació ha fet un gir important. En aquest sentit, segons fonts de la junta, la federació s’ha compromès a fer efectiu dilluns el pagament dels diners que li deu per diferents conceptes i amb aquest líquid podrà pagar els proveïdors i, en cas de fer net, assumir el sou dels entrenadors, que no estan cobrant. El missatge que va sortir ahir de la junta va ser clar: “El CAVA té tota la intenció del món de continuar.”

Respecte a les eleccions a la federació, el club es desentén de tenir un paper protagonista i no promourà cap llista, tot i que sí que es va parlar en la reunió que gent de l’atletisme estaria disposada a encapçalar una candidatura, especialment en el cas que algú de la junta actual, que lidera el vicepresident en funcions de president Víctor Martínez, s’hi presentés. El termini per fer efectives les candidatures es tanca el 13 de setembre vinent i a hores d’ara es desconeix si Martínez optarà a seguir al capdavant de l’entitat.

Eleccions al club

Un cop s’aclareixi el lideratge a la federació li tocarà el torn al CAVA, que ha previst eleccions per al 3 d’octubre. Àngel Dalmau va confirmar ahir a la junta que no té intenció de presentar-se a la reelecció. Sí que ho faria un dels membres de l’actual junta, el vicepresident Efren Roca. La sensació és que el CAVA, fundat l’any 1979, ha fet un pas endavant per seguir funcionant com a club.

tracking