TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Trail

Josep Roig afronta el repte de la 4K a la Vall d'Aosta

L’andorrà participarà a la germana del Tor des Géants, de 350 quilòmetres i 25.000 metres de desnivell positiu

Josep Roig afronta el repte de la 4K a la Vall d'Aosta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Josep Roig disputarà a partir de dissabte la 4K Endurance Trail a la Vall d’Aosta, Itàlia, una cursa de 350 quilòmetres de recorregut i 25.000 metres de desnivell positiu que afrontarà amb l’objectiu de poder-la finalitzar després de quedar-se l’any passat amb les ganes de poder acabar la seva prova germana, Tor des Géants, suspesa per culpa del mal temps.

Llavors, Roig i Pep Pujal van haver de plegar quan havien superat els 200 quilòmetres i les 80 hores en marxa. Quilòmetres abans, en el punt 148, l’altre andorrà Carles Rosell havia decidit abandonar. La 4K d’Aosta es disputa en el sentit invers del Tor des Géants, que se celebrarà tot just una setmana després. “Les previsions de temps no són les millors possibles, es preveuen pluges, fins i tot neu, però espero que no es repeteixi el de l’any passat”, comentava Roig. Els 1.000 participants de la cursa disposaran d’un màxim de 155 hores per finalitzar-la però l’andorrà espera poder fer-ho amb un temps entre les 115 i 120 hores. “Una cursa d’aquestes característiques requereix ser molt intel·ligent i mesurar bé els descansos i les forces ja que corres amb tot el material obligatori que marca l’organització”, explicava. Per preparar el repte, Josep Roig va participar aquest estiu a la Ronda dels Cims de l’Andorra Ultra Trail, tot i que problemes físics van impedir-li acabar-la, i també va prendre part a les 24 hores del Cap de Creus.

tracking