Bàsquet

El MoraBanc arrenca amb les revisions mèdiques

Els jugadors d’una plantilla força renovada van arribant al Principat i l’equip realitzarà demà el primer entrenament

El MoraBanc arrenca amb les revisions mèdiquesBCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Divendres passat el local Guille Colom inaugurava les revisions mèdiques del MoraBanc Andorra 2016-17, i ahir David Navarro i el txec David Jelinek, una de les moltes cares noves d’aquesta temporada, donaven l’inici a la primera setmana de treball amb les seves respectives proves. Avui serà el torn d’Oliver Stevic i Andrew Albicy, i demà de Nacho Martín, Thanasis Antetokounmpo i David Walker –el nord-americà ja estava ahir al Principat, en el primer cop que trepitja Europa–.

Si no hi ha contratemps en les preceptives proves els vuit jugadors començaran a suar demà a la tarda, en la primera sessió dels de Joan Peñarroya, que tindrà la plantilla completa a la seva disposició un cop els georgians Giorgi Shermadini i Beqa Burjanadze i l’austríac Thomas Schreiner arribin dels compromisos internacionals amb les seves seleccions en el preeuropeu. Està previst que tots tres entrin en la dinàmica d’equip el 21 de setembre. El MoraBanc arrenca a la Liga Endesa el divendres 7 d’octubre, després de descansar en la primera jornada.

Peñarroya agafa una plantilla molt canviada respecte a la que va acabar la temporada passada, en la que només continuen Navar­ro, Shermadini i Schreiner, i a la que s’ha volgut dotar d’un perfil més físic i intens per millorar prestacions. En total s’han realitzat set fitxatges, als que s’ha d’afegir el retorn de Colom després de jugar cedit al Peñas Huesca de LEB or. El tècnic ja expressava ahir a través de la pàgina web del club que les primeres setmanes de preparació se centraran en la càrrega física per aguantar la temporada tot i que no es descuidarà el treball al voltant dels conceptes de joc. Per a dijous i divendres, per exemple, hi ha sessió doble prevista.

L’equip també ha repartit els dorsals, amb Navarro (15), Shermadini (17) i Schreiner (5) mantenint els de la temporada passada. Nacho Martín (11) tindrà el número que duia a Estudiantes –l’exercici passat era el de Betinho– mentre Burjanadze (7) pren el dorsal que duia Sada i Stevic el de Holt (14). La resta seran nous respecte a l’anterior equip: Albicy amb el 16, Walker amb el 23, Colom amb el 24, Jelinek amb el 25 i el més alt per a Antetokounmpo, que lluirà el 43.

tracking