Futbol

Un Reial Madrid a mig gas s'estrena amb golejada

Bale, per partida doble, i Marco Asensio donen als blancs els tres primers punts contra una innocent Reial Societat

Un Reial Madrid a mig gas s'estrena amb golejadaDavid Ramos

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid va començar ahir la cursa cap a una Lliga que no guanya des del 2012 i que tan sols ha aixecat en una ocasió en els darrers vuit anys amb una còmoda victòria (0-3) en la seva visita a la Reial Societat.

Sense Cristiano Ronaldo i Benzema a la davantera, ni Luka Modric al centre del camp, però amb Gareth Bale, Álvaro Morata i Marco Asensio a l’onze el conjunt de Zinedine Zidane en va tenir prou per sumar els tres primers punts del curs i no cedir d’inici respecte a un Barça que dissabte va obrir el campionat golejant el Betis per un 6 a 2 contundent.

El plantejament de l’equip d’Eusebio va anar per terra quan només s’havien disputat dos minuts. Bale va prolongar el seu idil·li especial amb Anoeta, on ha anotat cinc gols en les seves quatre visites obrint el marcador rematant una centrada perfecta de Carvajal i tancant-lo a la contra en el descompte. Els blancs podrien haver aconseguit un marge més ampli contra un innocent conjunt txuri urdin però només Marco Asensio, en la seva estrena blanca a la Lliga, va finalitzar subtilment el mà a mà amb Rulli.

tracking