Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Rio 2016

Usain Bolt és inabastable

Usain Bolt, rei indiscutible de la velocitat.

Usain Bolt és inabastable

Usain Bolt, rei indiscutible de la velocitat.

Actualitzada 21/08/2016 a les 07:13
Usain Bolt viatjava a Rio amb l’objectiu d’expandir el seu monopoli a la velocitat i signar un triple d’ors. El jamaicà va aconseguir la gesta després d’imposar-se al final del relleu 4x100 al costat d’Asafa Powell, Yohan Blake i Nickel Ashmeade.
El recordman mundial va sentenciar la cursa en el darrer relleu, després que els seus companys no haguessin aconseguit obrir forat sobre el sorprenent Japó i Estats Units, posteriorment desqualificats per entregar el testimoni fora de la zona corresponent. Tot i estar lluny dels seus millors registres a Rio, Bolt va devorar els darrers 100 metres per aturar el cronòmetre en 37’27” i aconseguir la victòria amb suficiència per davant dels nipons (37’60”) i del Canadà (37’64”).
Amb la novena medalla d’or en tres cites olímpiques, Usain Bolt va igualar dues llegendes de l’atletisme, com el nord-americà Carl Lewis i el finlandès Paavo Nurmi.

MEDALLA DE BRONZE PER A SAÜL CRAVIOTTO EN ELS 200 METRES K1
El lleidatà Saül Craviotto va aconseguir ahir la seva segona medalla a Rio després de classificar-se a la tercera posició dels 200 K1 en una final molt ajustada en la qual va compartir el bronze amb Ronald Mauhe. L’or va ser per al britànic Liam Heath i la plata per al francès Maxime Beaumont. Amb l’or aconseguit dijous al costat de Cristian Toro al K2, el lleidatà ja suma un total de quatre metalls olímpics, amb plata al K1 a Londres i l’or al K2 aconseguit a Pequín.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477