Futbol sala

L'Encamp planta cara però torna a caure amb l'Oxford

El campió de lliga suma la tercera derrota però confia que serveixi d’aprenentatge per afrontar la competició nacional

L'Encamp planta cara però torna a caure amb l'OxfordXavier Pujol

L’FC Encamp va tancar ahir la seva participació a la ronda preliminar de la UEFA Futsal Cup amb derrota (6-2) contra el campió anglès l’Oxford City Lions, que saltava a la pista coneixedor de la victòria (6-0) del Feniks contra l’ASA de Tel Aviv, que el deixava sense opcions de classificació i que coronava l’equip kosovar, campió del grup amb ple de punts.

El conjunt, que des d’aquesta temporada dirigeix Lluís Cruz, va encaixar l’1 a 0 ben aviat, abans del segon minut del partit, obra d’Emilio Jiménez. El poc anglès equip anglès, amb deu espanyols, un portuguès i un sol jugador local a la seva plantilla, dominava però la falta de definició en algunes ocasions i l’encert de Javi sota els pals van evitar el segon gol que finalment va arribar mitjançant Liam Pal Freeman, únic anglès dels Lions. Abans, Àlex i David Ferriz havien disposat d’ocasions per situar l’empat momentani. Jese Raar va fer el tercer abans del descans i Cabinho va ser l’autor del gol encampadà de la represa que va reanimar el duel tot i que el marcador ja no es va moure fins als darrers minuts. Rama va fer el seu segon gol de la nit i poc després Marçal Ravantós va respondre culminant una gran acció de Cabinho. L’intercanvi de cops el van tancar Pal Freeman, que va signar el seu doblet particular, i Rama, autor d’un hat-trick des del doble penal.

El tècnic local: “el resultat no ha reflectit el que s’ha vist a la pista, tot i que estic content de la reacció dels jugadors perquè venien d’una derrota molt dura”. Malgrat els resultats, recordava que “no compatim amb igualtat de condicions que la resta d’equips, però el torneig ens ha de servir per millorar i no cometre els mateixos errors quan comenci la lliga nacional”.