Espanya no pot amb els EUA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Espanya necessitava un partit perfecte per sorprendre els Estats Units i accedir a la final de la competició de bàsquet masculí, però els nord-americans, que a la qualitat uneixen un potencial físic espectacular, sobretot en els seus homes interiors, van tirar les semifinals endavant duent sempre la iniciativa i evitant cap contratemps al final. El 76 a 82 final va ser controlat, amb una gran capacitat defensiva per resoldre tot allò que no van aportar en atac, més espessos que de costum. Espanya, de la seva banda, va posar grapa però sempre va anar a remolc.

Pau Gasol, amb 23 punts, va liderar els espanyols, mentre que Klay Thompson, amb 22, va ser el màxim anotador dels nord-americans.

USAIN BOLT S'ENDÚ ELS 200 I ALLARGA LA SEVA LLEGENDA

El jamaicà Usain Bolt buscava la passada matinada el seu novè or en els Jocs Olímpics de Rio en els relleus 4x100 després d’haver aconseguit la matinada anterior retenir la corona en els 200 metres llisos. Bolt va obtenir una marca de 19,78 i en el podi el van acompanyar el canadenc Andre de Grasse (20”02) i el francès Christophe Lemaitre (20”12). Amb tot, el seu vuitè or no el va satisfer del tot per la marca. “M’estic fent vell i el meu cos, també”, va dir. La jornada atlètica va deixar, entre d’altres, el segon or olímpic per al nord-americà Ashton Eaton en decatló.

tracking