Cuses de muntanya

Els germans Casal volen mantenir-se a Zermatt

Òscar, segon de la general d’Sky, i Marc, tercer, buscaran fer una bona cursa per continuar en posicions de privilegi

Els germans Casal volen mantenir-se a ZermattF. Lladó

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els germans Casal, Òscar i Marc, afronten avui una nova prova de la Copa del món de curses de muntanya en la modalitat Sky, on a hores d’ara ocupen posicions de privilegi a la classificació general, segon i tercer respectivament. Aquest cop la cita serà a la Matterhorn Ultraks suïssa, que es disputa a la localitat de Zermatt.

L’objectiu per als dos corredors de la federació és aconseguir una bona classificació que els permeti seguir a dalt en la general, on el líder, l’italià Tadei Pivk, es troba molt lluny però per darrere hi ha rivals que estan a prop, com els espanyols Pablo Villa i Hassan Ait o l’anglès Tom Owens. La prova comptarà amb un recorregut de 46 quilòmetres i un desnivell positiu i negatiu de 3.600 metres, amb uns primers quilòmetres força exigents per als competidors. A la prova no hi haurà Pivk, que es troba lesionat, però sí altres rivals directes i contrincants de nivell, com el corredor local Martin Anthamatten, un dels grans favorits al triomf. Una bona actuació faria augmentar les possibilitats de podi per als Casal, ja que després de Zermatt només quedarien dues proves del calendari, als Estats Units i la Limone italiana, que puntua més que la resta de cites.

Triomf de Ferran Teixidó

D’altra banda, el líder de la Copa del Món de la modalitat vertical, Ferran Teixidó, va aconseguir dijous la victòria en el quilòmetre vertical de Sarrazi Montcalm, puntuable per a la Copa Tres Nacions i que forma part del calendari del circuit francès. Teixidó, que torna a la Copa del Món a principi del mes vinent va obtenir gairebé tres minuts d’avantatge sobre al segon classificat, Yann Mondot, i prop de quatre respecte del tercer, Guillem Vilalta.

tracking