Futbol sala

L'FC Encamp enceta una nova temptativa europea

El campió andorrà, que de nou és amfitrió, s’estrena davant del Tel Aviv israelià

L'FC Encamp enceta una nova temptativa europea

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’absolut dominador de la competició domèstica andorrana els darrers temps, l’FC Encamp, afronta amb il·lusió una nova i complicada temptativa de progressar en competició europea. Arrenca avui a la UEFA Futsal Cup, on de nou exerceix d’amfitrió, contra els israelians de l’ASA Tel Aviv (Poliesportiu dels Serradells, 20.30 hores) en un primer partit de grup importantíssim, que permet pensar en la classificació si es tira endavant –passa el millor dels quatre equips– i que obliga a anar a contracorrent si es perd.

El campió andorrà arriba a la cita europea amb novetats a la banqueta, on Lluís Cruz ha agafat les regnes de l’equip aquesta temporada, i pràcticament el mateix bloc que la temporada passada. Amb tot, no tindrà Moisés, un jugador fonamental per la seva experiència i que ha deixat de jugar, ni David Férriz, sancionat per als dos primers partits. Dels dos reforços amb vista a l’exercici vinent, el porter Aitor Rubio i Carlos Barbosa, el segon podrà disputar l’últim duel. “Tindrem les nostres oportunitats i les hem d’aprofitar”, indicava ahir Cruz sobre el primer partit i els altres dos que arribaran aquesta setmana, davant rivals d’un mateix perfil: forts físicament i amb un joc molt obert, d’anada i tornada. Evitar partits així i buscar més control és en el que es vol aplicar l’Encamp, que també sap que part de les possibilitats d’èxit parteixen de tenir bones prestacions defensives.

Primer Oxford-Feniks

Als Serradells, abans del duel de l’Encamp obriran foc l’Oxford City Lions anglès davant del Keniks de Kosovo (18.00 hores).

tracking