Futbol

Luis Enrique comença a buscar a Sevilla l'únic títol que encara li falta

Luis Enrique comença a buscar a Sevilla l'únic títol que encara li falta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sevilla i Barça disputen aquesta nit (22 h) al Sánchez Pizjuán el partit d’anada de la Supercopa d’Espanya, l’únic títol que l’entrenador blaugrana encara no sap què és guanyar des de la seva arribada a la banqueta del Camp Nou l’estiu del 2014.

El Barça campió de lliga i de la Copa, precisament contra els andalusos, encara el partit amb pràcticament tos els efectius, excepte el lesionat Ter Stegen i els olímpics Neymar i Rafinha, després de la tornada als entrenaments de Jordi Alba. La baixa del porter alemany per lesió aparca el debat a la porteria durant unes setmanes i assegura la titularitat de Claudio Bravo. “S’aprecia un Sevilla diferent. La filosofia que aporta Sampaoli m’agrada molt i és molt atractiva per a l’espectador”, comentava el tècnic blaugrana, que la temporada passada va perdre el primer títol de l’any, en mans de l’Athletic de Bilbao.

El andalusos encaren el partit després de perdre dimarts contra el Reial Madrid la Supercopa d’Europa amb un gran desgast físic, per la disputa d’una pròrroga que va haver d’enfrontar amb un jugador menys.

tracking