Motociclisme

Cristian i Xavi España i Joan Verdú fan equip a Bèlgica

L’esquiador compta aquesta vegada amb l’autorització de la federació

Cristian i Xavi España i Joan Verdú fan equip a BèlgicaFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cristian i Xavi España i l’esquiador Joan Verdú formen l’equip íntegrament andorrà que demà participarà a La Chinelle, una prova de resistència de dotze hores de durada que es disputa a Bèlgica. L’esquiador pujarà a la moto amb el vistiplau de la Federació d’Esquí, després de fer-ho sense consentiment a una de les proves de la passada edició dels Ice Gladiators.

“Està autoritzat per fer-ho durant la pretemporada, però no un cop iniciï la competició. La moto forma part del seu entrenament i pot ser útil per a la seva preparació física i també mental. Ell és responsable i el primer conscient dels riscos que pot assumir”, comentava el director tècnic de la FAE, Carles Visa. La participació de Verdú als Ice Gladiators el febrer passat es va saldar amb una amonestació verbal.

Més d’un centenar d’equips estaran presents a la localitat belga de Franchimont en una prova que començarà avui a la mitjanit i s’allargarà fins a les dotze del migdia de demà, i en la qual els pilots realitzaran tandes de prop d’una hora i mitja. “Serà una cursa dura que hem de gestionar bé des del principi i sobretot no perdre temps durant els canvis de pilot i durant el proveïment”, comentava Cristian España.

tracking