Rio 2016

Jonathan Castroviejo es queda a quatre segons del bronze

El resident finalitza la contrarellotge individual en quarta posició

L’espanyol Jonathan Castroviejo va finalitzar ahir la contrarellotge individual de Rio en la posició més ingrata, la quarta, i a tan sols quatre segons de penjar-se la medalla de bronze. L’australià també resident al Principat Rohan Dennis va ser cinquè, en una prova que es va endur el suís Fabian Cancellara.

El corredor del Movistar arribava amb el cartell d’alternativa als favorits després de ser també quart en el Mundial de Richmond. El basc va marcar el millor temps (1 h 13’21”) en el seu pas per línia de meta i el va mantenir fins a l’arribada de Cancellara (1 h 12’15”), que va sumar el seu segon or contra el rellotge, després del de Pequín 2008. Els dos últims corredors a prendre la sortida, Tom Dumoulin i Chris Froome, van privar Castroviejo del podi. La representació andorrana la va completar l’argentí Edu Sepúlveda, 26è.

La victòria a la categoria femenina va ser per tercers Jocs consecutius per a la nord-americana Kristin Armstrong.