bàsquet

El MoraBanc fa oficial el fitxatge de David Walker

El jove aler nord-americà, que ja ho havia anunciat aquest matí a les xarxes socials, tanca la plantilla del curs 2016/2017

David Walker, l'última incoroporació del MoraBanc per a la temporada 2016/2017

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

David Walker hasignat un contracte ambel MoraBancdedues temporades. Així ho ha fet oficialfa uns minutsel club, peròaquest matíel jugador ja ho havia fet oficial al seu perfil de Twitter (@Dwalker2393), on es descrivia com a jugador del MoraBancamb laimatge de portada el logotip del club.

El jove aler nord-americà,23 anys i 2 metresd’alçada, aterra al Principat provinent de laUniversitat Northeastern, sent aquesta la seva primera experiència al bàsquet europeu i també com a professional.Walker arriba amb unes xifres més que destacades, convertint-se en el referent del seu equip a l’NCAA. Amb18’3 punts, 4 rebots, 4 assistències i un 41%d’encert en el llançament exterior, el nou jugador del BCA està cridat a ser un dels referents des de més enllà de 6’75.

El director general del club,Francesc Solana, destaca el gran potencial de Walker: “Es tracta d’unjugador amb molt talent i una gran capacitat anotadora des del perímetregràcies al seu exce·lent llançament.Per altra banda, és un jugador que esperem que tingui unagran progressiói que també està capacitat perajudar en defensa i donar espectacleperquè és molt atlètic”.

Walkerés la incorporació quetanca la plantilla del MoraBanc 2016/2017i se suma a una plantilla que ja compta amb Giorgi Shermadini, David Navarro, Guille Colom, David Jelinek, Andrew Albicy, Beka Burjanadze, Thomas Schreiner, Nacho Martín, Thanasis Antetokoumpo i Oliver Stevic.

David Walker Twitter

La descripció del perfil del jugador a Twitter ja diu que forma part del Morabanc

tracking