Un Madrid abonat a l'èpica europea s'endú la Supercopa contra el Sevilla

Actualitzada 10/08/2016 a les 07:00
El Reial Madrid va aconseguir ahir la victòria a la Supercopa d’Europa després de superar (3-2) el Sevilla a la pròrroga. Fidels a l’èpica de les seves victòries europees els blancs van forçar els 30 minuts suplementaris amb un gol de Sergio Ramos, com a la final de la Décima a Lisboa, en el 93’ i Dani Carvajal va decidir el títol amb una gran jugada individual quan el partit estava encaminat a la tanda de penals.
En un Madrid sense Cristiano, Bale o Kroos, i amb Morata com a gran novetat a l’onze, Marco Asensio va fer bona l’aposta de Zinedine Zidane, que ha desestimat la seva cessió aquest estiu, i va avançar el campió d’Europa amb un fort xut des de fora de l’àrea (21’). Abans del descans, però, una de les moltes cares andaluses, Franco el Mudo Vázquez, va sorprendre Kiko Casilla creuant la pilota. El títol va estar a prop de decantar-se per al conjunt andalús quan Sergio Ramos va cometre un penal sobre Vitolo, transformat amb tranquil·litat per Konoplyanka (72’). Zidane va respondre ràpidament amb l’entrada de James Rodríguez. El canvi de guió obligava el Madrid, durant tot el partit cedint la pilota al Sevilla, a agafar la iniciativa. Les ocasions no arribaven però si que ho va fer el gol salvador, de nou, de Sergio Ramos.

(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477