Estades

El nou Barça es construeix a Encamp

L’equip de futbol sala tancarà demà una setmana de treball al Principat

El nou Barça es construeix a EncampANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com ja és habitual des del 2009, l’FC Barcelona Lassa de futbol sala es troba aquesta setmana a Encamp. Enguany, la secció respira aires de renovació amb l’arribada a la banqueta del nou tècnic, Andreu Plaza, i de set cares noves a la plantilla, que han començat a treballar al Principat amb l’objectiu de recuperar l’hegemonia perduda en el futbol sala espa­nyol i europeu.

“A Andorra hi trobem totes les facilitats i unes instal·lacions magnífiques, a més de la tranquil·litat que necessitem i un bon clima”, assegurava ahir el nou tècnic blaugrana, que tot i estrenar-se al capdavant del primer equip ja havia realitzat estades prèvies al Principat amb el filial. Per Plaza, l’etapa que estrena “no té res a veure amb les anteriors”, però accepta el repte de dirigir un equip que no entén d’etapes de transició i que veu amb “set de títols”.

“Venir a Andorra ens porta bons records. Vam venir per primera vegada el 2009 coincidint amb l’any que la secció va començar a fer-se gran i a guanyar”, comentava per la seva banda el porter i capità, Paco Sedano, un dels veterans de l’equip.

L’acte també va comptar amb la presència del conseller de Joventut, Esports i Turisme del comú d’Encamp, Xavier Fernàndez, que va destacar la importància d’estades com la de la secció blaugrana “per dinamitzar el turisme esportiu de la parròquia”. L’acord entre el Barça i el comú finalitza enguany i Fernàndez va indicar que es treballarà per pror­rogar-lo. La secció d’handbol agafarà el relleu del futbol sala del 29 d’agost al 3 de setembre.

LA REIAL SOCIETAT FEMENINA, FIDEL A LA PRETEMPORADA A ORDINO

Qui també repeteix estada al país és l’equip femení de la Reial Societat, concentrat durant aquesta setmana a Ordino. Les noies txuri urdin preparen l’inici del curs al Principat per cinquè any consecutiu, un fet que va voler destacar el conseller de Turisme i Esports del comú, Jordi Serracanta, que va agrair la “fidelitat” de l’equip basc. El tècnic de la Reial, Igor San Miguel, que dirigirà l’equip per segona temporada, va destacar “la bona acollida, les bones experiències i les facilitats” de treballar a Andorra. El conjunt donostiarra disputarà avui al camp d’esports d’Ordino el seu primer amistós, contra l’Albi de la lliga francesa.

tracking