TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

futbol

Madrid i Sevilla diputen el primer títol de l'any

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid i el Sevilla busquen aquesta nit (20.45 h) el primer títol de la temporada amb la disputa de la Supercopa d’Europa, que enguany se celebra a Trondhem, Noruega.

L’actual campió d’Europa buscarà la tercera Supercopa de la seva història amb un equip ple de baixes, amb les absències dels lesionats Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Keylor Navas, Pepe i Kroos. Tampoc forma part de l’expedició blanca Jesé, que ahir va ser presentat com a nou jugador del París Saint-Germain. Sí que hi figuren, en canvi, Karim Benezma, tot i les persistents molèsties al maluc que li han impedit debutar aquesta pretemporada, i Luca Zidane, fill de Zinedine Zidane, que serà el relleu del porter Kiko Casilla a la banqueta.

Madrid i Sevilla reediten la final de fa dos anys a Cardiff, amb triomf blanc (2-0). El nou tècnic andalús, Jorge Sampaoli, indicava ahir que per vèncer el seu equip “s’ha de rebel·lar i jugar contra el Madrid de tu a tu”.

tracking