Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
bàsquet

El MoraBanc fitxa a Thanasis Antetokoumpo

El jove aler grec signa un contracte per a una temporada amb el conjunt tricolor
El MoraBanc fitxa el jove aler grec de 24 anys, Thanasis Antetokoumpo

El MoraBanc fitxa Thanasis Antetokoumpo

El MoraBanc fitxa el jove aler grec de 24 anys, Thanasis Antetokoumpo

Actualitzada 08/08/2016 a les 20:42
El BC MoraBanc Andorra ha tancat la incorporació per una temporada del grec Thanasis Antetokoumpo, aler de 24 anys i 2,01 metres, que arriba després d’una fructífera experiència de tres anys a la lliga de desenvolupament nord-americana, on ha militat als Delaware 87ers i als Westchester Knicks. El nou jugador del MoraBanc també ha tingut una fugaç trajectòria a l'NBA amb els New York Nicks, conjunt amb el qual va arribar a debutar a la millor lliga del món. Antetokounmpo, destaca pel seu físic i va ser escollit en el número 51 del draft de l’any 2014 de l’NBA pels Knicks.

Les seves mitjanes a la D-League revelen que és un jugador amb molta capacitat per influir en el joc del seu equip: 12,3 punts, 5,1 rebots i 1,8 assistències en els 141 patits disputats en la competició de la segona velocitat del bàsquet professional als Estats Units.

Thanasis Antetokoumpo, germà del jugador dels Milwaukee Bucks Giannis, destaca per les seves qualitats atlètiques que el converteixen en un jugador molt espectacular. Corre la pista molt depressa, és letal al contraatac, és un gran finalitzador amb esmaixades i la seva capacitat de salt el fa ser rebotejador.

“Estem molt contents amb aquesta incorporació, és un jugador que ens farà fer un salt endavant molt important en la part defensiva i rebotejadora perquè té una gran capacitat física”, ha exposat el director general del MoraBanc, Francesc Solana, que ha afegit “que es tracta d’un jugador en progressió del que esperem grans coses i molt d’espectacle pels nostres seguidors a la BMB”.

Antetokoumpo és el desè jugador del conjunt tricolor de la temporada 2016/2017, afegint-se a Shermadini, Colom, Navarro, Schreiner, Albicy, Burjanadze, Nacho Martín, Jelinek i Stevic.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477