bàsquet

Oliver Stevic fitxa pel MoraBanc Andorra

L'aler pivot serbi és la segona incorporació que el club tricolor anuncia en menys de 24 hores

El MoraBanc fitxa Oliver StevicXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Oliver Stevic,aler pivot serbi de 32 anys i 2’05 metres, serà un dels homes claus a la pintura andorrana. Provinent del Fuenlabrada, on es va convertir en un dels referents de l’equip revelació, arriba a Andorra per seguir sumantal projecte tricolor ala Lliga Endesa.

Amb 7 punts de mitjana, 4 rebots i 9 de valoració, Stevic firma pel BC MoraBanc Andorra per una temporada. El serbi compta amb una àmplia experiència al bàsquet europeu, participant en lligues com la de Polònia, Turquia, Sèrbia, Alemanya o Itàlia. El seu debut a l’ACB va ser amb el Bilbao Basket però la seva consolidació ha estat amb el Fuenlabrada.

“Téexperiència a la nostra lligai va seruna referència a Fuenlabrada. Ens aportarà duresa, rebot, intensitat, experiència… Amb Shermadini, Martin i Beqa ens farà equilibrar molt el joc interior”,explica el director generaldel MoraBanc,Francesc Solana.

Oliver Stevicse suma a una plantilla que ja està gairebé enllestida per disputar la nova temporada a la Lliga Endesa. L'equip compta ambGiorgi Shermadini, David Navarro, Guillem Colom, David Jelinek, Andrew Albicy, Beka Burjanadze, Thomas Schreiner i Nacho Martín, a més d'Stevic, com a homes confirmatsa la plantillaper al curs 2016-2017.

tracking