bàsquet

Nacho Martín s'incorpora al MoraBanc Andorra

L'aler pivot espanyol signa un contracte per una temporada

Nacho Martín s'incorpora al MoraBanc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra ha tancatha anunciat avui a última horala incorporació de l'alerpivot espanyolNacho Martín.El jugador, de 33 anysi 2’05 metres, arriba provinent del Movistar Estudiantes on ha restat les dues darreres temporades. Martín, nascut a Valladolid, s’ha format a les categories inferiors del FC Barcelona, fent el seu salt a l’ACB amb el Granada. Una amplia experiència a la lliga passant per equips com Valladolid o Herbalife Gran Canaria.

L’aler pivot aterrarà a Andorra després de signarper una temporada. L'espanyol vede tancar la Lliga Endesa amb uns númerosde14 punts, 7 rebots i 15 de valoracióper partitde mitjana.

“Estem molt satisfets. És una incorporació que ens dóna solidesa en el joc interior per la seva experiència i coneixement de la lliga. Per l’equilibri del nostre equip era important una figura com la seva”, ha indicatel director generaldel MoraBanc,Francesc Solana, que afegeix: “Per la millora que tindrà en el seus companys ipel seu coneixement del joc és un jugador important. Finalment hem aconseguit que confiï en el nostre projecte un any”.

Nacho Martín, un cop compromès amb el club tricolor, s’afegeix a una plantilla en la qual hi ha de momentGiorgi Shermadini, David Navarro, Guillem Colom, David Jelinek, Andrew Albicy, Beka Burjanadze i Thomas Schreiner.

tracking