Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Futbol

Neix el nou FC Andorra

La il·lusió i la seriositat volen ser les pautes que marqui la junta directiva d’Albert Ferré, que calcula
un deute total d’uns 350.000 euros
L’FC Andorra inicia nova etapa amb “la il·lusió i la seriositat” per bandera. Així ho va expressar ahir el nou president, Albert Ferré, en el càrrec oficialment després que l’assemblea de socis –amb una dotzena d’assistents al Centre de Tecnificació d’Ordino– donés el vistiplau al canvi de l’article 16 dels estatuts, i d’aquesta manera es donés validesa a la candidatura que va presentar i que completen Xavi Gil (vicepresident i director esportiu), Jaume Borrell (tresorer), Joan Nazzaro (vocal), Marc Rodríguez (vocal) i Josep Alborquers (secretari). Ferré va explicar que el primer pas a fer un cop amb les regnes del
  • #3 Pepet, gran
    (03/08/16 12:45)

  • #2 el deute
    (03/08/16 12:03)

    El tema de l'Andorra ara mateix no és "el qui", sinò el "quant", en referencia al deute. Amb aquestes xifres de presupost i subvencions, l'equip hauria d'estar a 2ªB, facilment. Clar està, si els diners no es gasten apropiadament, pasa el que pasa. El futbol del país fa dies que necesita una auditoria de gestió a fons.

    Respondre
  • #1 pepet
    (03/08/16 11:19)

    Amb aquest senyor de president estic veient el FC Andorra guanyant la champions. Que tremolin els grans clubs d´Europa!!

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477