Olimpisme

Els olímpics emprenen el viatge cap a Rio de Janeiro

Els olímpics emprenen el viatge cap a Rio de JaneiroFACEBOOK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El gros de l’expedició andorrana als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro va començar ahir el seu viatge cap a la ciutat brasilera que divendres vinent donarà el tret de sortida a la competició amb la cerimònia inaugural. Esther Barrugués, però, ja es troba des d’ahir al país.

La tiradora, primera a debutar, dissabte 6 a partir de dos quarts de dues del migdia, hora andorrana, també ja va poder comprovar in situ l’estat de les instal·lacions que tanta polèmica han aixecat els darrers dies després de l’arribada de les primeres delegacions. “El gimnàs està molt bé, en canvi el servei de menjador és una mica justet i les habitacions tenen algunes deficiències, però és el que ens trobem i ens hi hem d’adaptar”, va comentar ahir Barrugués un cop passada la seva primera nit a Rio.

La resta de l’expedició andor­rana va emprendre a primera hora de la tarda el viatge cap al Brasil. Abans, Pol Moya i Laura Sallés, acompanyada de Dani Garcia, van realitzar els darrers entrenaments al país a l’Estadi Comunal, per on va passar també Pol Arias per presenciar una de les sessions d’entrenament de l’Stade Toulousain francès. Curiosament, ahir a la pàgina web oficial dels Jocs encara eren cinc els atletes andorrans que hi figuraven i és que la Federació Internacional de Natació encara preveia aquesta setmana la participació de la nedadora Mònica Ramírez.

tracking