Futbol

'Dia D' per a l'FC Andorra

Els socis decidiran en una assemblea extraordinària si s’accepta la candidatura liderada per Albert Ferré

'Dia D' per a l'FC AndorraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futur de l’FC Andorra està avui en joc a l’assemblea general extraordinària que se celebrarà amb l’objectiu que els socis de l’entitat acceptin una modificació dels estatuts per permeti validar legalment la junta liderada per Albert Ferré, única postulada per agafar les regnes de l’entitat anunciada la marxa de Lluís España. Mentrestant, el club va començar ahir els entrenaments de pretemporada amb novetats a la plantilla. Es tracta de Marc Pujol i Cristian Martínez, procedents del Don Denis Santa Coloma, Aaron Sánchez, que arriba del Lleida B, i dues incorporacions procedents del Mollerussa, el lateral dret Jordi i el davanter Roger Ezquer. A més, el juvenil Aleix Viladot s’incorporarà al primer equip.

Amb la feina feta a la gespa, avui arriba l’hora dels despatxos. L’assemblea que tindrà lloc al Centre Esportiu d’Ordino a les 19.30 hores servirà, si no hi ha sorpreses, per desencallar un procés, per moments, rocambolesc que va tenir com a punt de partida la invalidació de la candidatura de Ferré per part de la junta electoral en no complir tots els integrants de l’equip el requisit de ser socis de l’entitat. Per aquest motiu l’assemblea d’avui només preveu dos punts a l’ordre del dia, una modificació per permeti a socis amb menys d’un any d’antiguitat formar part de la junta i l’aprovació de la candidatura que completen Marc Rodríguez, Josep Alboquers, Jaume Borrell, Joan Nazzaro i l’exjugador Xavi Gil. “Esperem que tot es resolgui avui. Entenem que si s’ha convocat una assemblea extraordinària és per poder desencallar la situació i assegurar la supervivència del club”, assegurava ahir Ferré, pel qual l’únic contratemps que es preveu és com resoldre la formalització de la gestió dels nous socis amb l’actual buit de poder que hi ha al club. I és que recentment tots els socis que van participar a la votació organitzada pel club a través de WhatsApp van donar el vistiplau a la llista de Fer­ré. Avui, els mateixos socis hauran d’aprovar per majoria simple la modificació necessària en els estatuts. Per la seva part, el fins fa poc president de la junta gestora, Lluís España, afirmava ahir desconèixer la convocatòria de l’assemblea però remarcava que el seu únic objectiu “és que tot arribi al final de la millor manera possible per al club”.

En marxa amb cares noves

A l’espera dels esdeveniments d’avui, l’FC Andorra 2016-2017 es va posar en marxa ahir al vespre a la Borda Mateu amb la presència de Ferré. L’equip de Justo Ruiz, que iniciarà la seva cinquena temporada sencera al capdavant del conjunt tricolor, ha pogut mantenir bona part de la plantilla de l’anterior campanya tot i la incertesa de les darreres setmanes. “Esperem que tot tiri endavant avui, si no seria una ensopegada important per al club. És molt important que la nova junta pugui iniciar ja el nou projecte”, indicava el tècnic. Arturo, Àngel i Friday són els únics que han abandonat el club. El porter va ser el primer a comunicar aquest estiu la decisió de no continuar, mentre que l’atacant tornarà a vestir la samar­reta del Solsona. El central, per la seva banda, va decantar-se per acceptar l’oferta del Tic Tapa Sant Julià de la Lliga Grup Becier, després de dues temporades al club. Un cas a part és el de Leo, immers en el procés de recuperació dels seus problemes al genoll que podria començar a entrenar amb algun conjunt de la lliga nacional amb vista a una propera reincorporació. Si no hi ha contratemps, l’FC Andorra iniciarà la temporada el 3 de setembre rebent l’Avià, un curs més en el grup 1 de primera catalana. L’entitat va sol·licitar a la federació el canvi de grup per tal de reduir la despesa en els desplaçaments, una petició que va ser desestimada.

tracking