Bàsquet

Aaron White firma pel Zenit rus després de tancar un acord amb el MoraBanc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra segueix treballant per donar forma a la plantilla de la propera temporada, el calendari de la qual es coneixerà avui. La planificació ha patit un petit contratemps després de l’anunci el cap de setmana passat del fitxatge pel Zenit de San Petersburg del nord-americà Aaron White, amb el qual el club confirma que s’havia arribat a un acord pendent de la signatura.

White, un aler pivot de 24 anys format a la Universitat d’Iowa i draftejat pels Washington Wizards de l’NBA l’estiu passat, amb els quals va disputar la Summer League, es va estrenar al bàsquet europeu la temporada passada a les files del Telekom Baskets Bonn de la lliga alemanya, amb el qual va signar 12,3 punts i 6,3 rebots de mitjana. White, quatre d’un perfil polivalent amb bon tir de tres, respon a un perfil similar al de Luka Bogdanovic, el contracte del qual va expirar el mes de juny passat.

L’actual plantilla té a dia d’avui set integrants després de la renovació d’Schreiner. La continuïtat del base se suma a la de David Navarro i Giorgi Shermadini, i a les incorporacions d’Andrew Albicy, David Jelinek, Beka Burjanadze i Guille Colom.

tracking