Fórmula 1

Lewis Hamilton suma la quarta victòria consecutiva

El britànic sorprèn Rosberg i obre forat al capdavant de la classificació

Lewis Hamilton suma la quarta victòria consecutiva

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lewis Hamilton va confirmar ahir a Alemanya el sorpaso al capdavant del Mundial de Fórmula 1 quan va sumar la quarta victòria consecutiva i obrir una primera escletxa de 19 punts respecte al seu company d’equip Nico Rosberg, qui va tornar a tenir una mala sortida.

L’alemany, que corria a casa, no va fer valer la pole position aconseguida el dissabte i va tornar a adormir-se quan el semàfor es va apagar i també es va veure superat pels dos pilots de Red Bull, Daniel Ricciardo i Max Verstappen, segon i tercer, respectivament després de la bandera de quadres. Les opcions de remuntada es van veure del tot esvaïdes per una sanció de cinc segons en un pit stop per provocar una sortida de pista a Verstappen. Tot i escurçar diferències amb el belga, Rosberg no va tenir opcions de podi, en una cursa en la qual Fernando Alonso va ser 12è i Carlos Sainz va ocupat la 14a posició final.

El Mundial s’atura ara fins al gran premi de Bèlgica del 28 d’agost amb Hamilton líder amb 217 punts després de guanyar sis de les últimes set curses, seguit de Rosberg (198), vencedor de les quatre primeres cites de l’any.

tracking